Pondělí 15. 4. 2019

Polévka: Žampionový krém 35,-

Hlavní chod: Kuřecí závitek s mačkaným bramborem s jarní cibulkou 95,-


Úterý 16. 4. 2019

Polévka: Uzená se zeleninou a kroupami 35,-

Hlavní chod: Hovězí pečeně na houbách s domácím houskovým knedlíkem 95,-


 Středa 17. 4. 2019

Polévka: Boršč 35,-

Hlavní chod: Vepřová směs po čínsku s rýží 95,-


Čtvrtek 18. 4. 2019

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi 35,-

Hlavní chod: Vinná klobása s bramborovou kaší a zelným salátkem s mrkví 95,-


Pátek 19. 4. 2019

STÁTNÍ SVÁTEK – VELIKONOČNÍ MENU


Změna vyhrazena

K dispozici také stálá nabídka JÍDELNÍHO LÍSTKU