Pondělí 18. 2. 2019

Polévka: Žampiónový krém 35,-

Hlavní chod: Špenátové noky s vepřovým masem, pórkem a smetanou, sypané sýrem 95,-


Úterý 19. 2. 2019

Polévka: Kuřecí vývar s masem a zeleninou 35,-

Hlavní chod: Španělský ptáček s rýží 95,-


Středa 20. 2. 2019

Polévka: Bramborový krém s krutony a slaninovým chipsem 35,-

Hlavní chod: Sekaná s vařeným bramborem, zelný salátek 95,-


Čtvrtek 21. 2. 2019

Polévka: Pórková s krupicí a vejcem 35,-

Hlavní chod: Hamburská vepřová pečeně s houskovým knedlíkem 95,-


Pátek 22. 2. 2019

Polévka: Čočková s uzeninou 35,-

Hlavní chod:  Smažený vinná klobása s bramborovou kaší 95,- 


Změna vyhrazena

K dispozici také stálá nabídka JÍDELNÍHO LÍSTKU