6. 4. 2018 DEGUSTAČNÍ MENU K VÝROČÍ OTEVŘENÍ HOTELU

Naplánovali jsme pro vás degustační menu k čtyřletému výročí otevření hotelu.

Celé menu připraví naši zkušení kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jiřího Chocholouše.

Začátek v 18:00 hod.

 

Degustační menu – Hotel Na Farmě – pátek 6. dubna 2018 od 18:00 hodin

Amuse bouche

Telecí paštika, foie gras, brusinková omáčka

Sekt Bohemia Prestige Brut

*

Studený předkrm

Telecí tataráček, domácí chlebový toust, bylinkový olej, žloutková majonéza

*

Polévka

Silné hovězí consomé, uzený, játrový, bylinkový knedlíček

*

Teplý předkrm

Mini burger v naší bulce s džusem z červené řepy, hovězí roast beef, cibulová marmeláda, rukola, hořčičný dresink

Červené víno Rioja Hacienda Valvarés, 2012, Španělsko

*

Hlavní chod

Selečí kotletka, glazovaná zelenina, mandlové krokety z odpalovaného těsta, omáčka demi glace

*

Dezert

Hruškový cheesecake, karamelovo-skořicová omáčka

 

CENA 990,- Kč/osoba

 

Rezervace přijímáme do 2. dubna 2018

 

Rezervace přijímáme telefonicky na tel. č. +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz.

Bez předchozí rezervace není návštěva restaurace na večeři možná.