31. 3. 2023 DEGUSTAČNÍ MENU K VÝROČÍ OTEVŘENÍ HOTELU od 18:00 hodin

Naplánovali jsme pro vás degustační menu k devítiletému výročí otevření hotelu.

Celé menu připraví naši zkušení kuchaři.

Degustační menu – Hotel Na Farmě – pátek 31. března 2023 od 18:00 hodin

Amuse bouche

U nás sušené vepřové karé na domácím cibulovém chlebu, rukolový salátek s kantalupským melounem a malinový vinaigrette

Domácí pečivo

Prosecco Frizzante Frivolo (Itálie) nebo Freezzante nealko (vinařství VAJBAR)

*

Studený předkrm

Dýňová taštička s kousky telecí svíčkové a ricotty, šafránová omáčka a pan gratato

*

Polévka

Hovězí consomé s pečenou zeleninou, knedlíčkem Dim sum plněným hovězím masem            a husími jatýrky

*

 Hlavní chod 1

Zauzená vepřová líčka, sýrovo-pórkový koláček, omáčka ze cideru a sláma z kořenové zeleniny

Červené víno – Zweigeltrebe, pozdní sběr, suché, vinařství Sedlák Velké Bílovice

*

Hlavní chod 2

Hovězí svíčková na kampotském pepři, Kalvádos omáčka, opékané škubánky z fialových brambor se slaninou a glazovaná mini cuketka

*

Dezert

Citrónový dortík s Limoncellem a coulis z marakuji a granátového jablka

CENA degustačního menu 1.250,- Kč/osoba

 

Rezervace nutná, prosíme, přijďte včas 🙂 

Telefon: +420 606 060 856, e-mail: info@hotelnafarme.cz