5. 4. 2019 DEGUSTAČNÍ MENU K VÝROČÍ OTEVŘENÍ HOTELU od 18:00 hodin

Naplánovali jsme pro vás degustační menu k pětiletému výročí otevření hotelu.

Celé menu připraví naši zkušení kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jiřího Chocholouše.

Degustační menu – Hotel Na Farmě – pátek 5. dubna 2019 od 18:00 hodin

 

Amuse bouche

Vepřová paštika se zauzeným jazykem, ostružinová omáčka, domácí ciabatta

Domácí pečivo

Sekt Bohemia Prestige Brut

*

Studený předkrm

Hovězí carpaccio se sýrem Pecorino, piniové oříšky, pesto z medvědího česneku, rukola

*

Polévka

Silné hovězí consomé s uzeným, játrovým a bylinkovým knedlíčkem

*

 Hlavní chod 1

Telecí Ossobuco na červeném víně s glazovanou zeleninou

Svatovavřinecké červené víno, suché, 2018, vinařství Kovacs, Novosedly

*

Hlavní chod 2

Vepřová panenka v chlebové krustě s medvědím česnekem a parmazánem, bramborové pyré s černým kořenem

*

Dezert

Pavlova se šlehačkou s vaječným koňakem, čerstvé ovoce

 

CENA 990,- Kč/osoba

 

Rezervace přijímáme do 3. dubna 2019

Bez předchozí rezervace nebude návštěva restaurace možná

Telefon: +420 606 060 856, e-mail: info@hotelnafarme.cz