Naplánovali jsme pro vás degustační menu k devítiletému výročí otevření hotelu.
Celé menu připraví naši zkušení kuchaři.
Degustační menu – Hotel Na Farmě – pátek 31. března 2023 od 18:00 hodin
Amuse bouche
U nás sušené vepřové karé na domácím cibulovém chlebu, rukolový salátek s kantalupským melounem a malinový vinaigrette
Domácí pečivo
Prosecco Frizzante Frivolo (Itálie) nebo Freezzante nealko (vinařství VAJBAR)
*
Studený předkrm
Dýňová taštička s kousky telecí svíčkové a ricotty, šafránová omáčka a pan gratato
*
Polévka
Hovězí consomé s pečenou zeleninou, knedlíčkem Dim sum plněným hovězím masem a husími jatýrky
*
Hlavní chod 1
Zauzená vepřová líčka, sýrovo-pórkový koláček, omáčka ze cideru a sláma z kořenové zeleniny
Červené víno – Zweigeltrebe, pozdní sběr, suché, vinařství Sedlák Velké Bílovice
*
Hlavní chod 2
Hovězí svíčková na kampotském pepři, Kalvádos omáčka, opékané škubánky z fialových brambor se slaninou a glazovaná mini cuketka
*
Dezert
Citrónový dortík s Limoncellem a coulis z marakuji a granátového jablka
CENA degustačního menu 1.250,- Kč/osoba
Rezervace nutná, prosíme, přijďte včas 🙂
Telefon: +420 606 060 856, e-mail: info@hotelnafarme.cz