VALENTÝNSKÉ MENU

Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od čtvrtka 14. 2. od 18:00 hodin až do neděle 17. 2. 2019.

 

REZERVACE NUTNÁ 🙂 – telefonicky na +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz

PŘI REZERVACI do 8.2.2019 AMUSE BOUCHE a PŘÍPITEK ZDARMA.

Předkrmy

100 g   Restovaná kuřecí jatýrka s portským vínem, červenou řepou a šalotkou v košíčku z listového těsta 95,-

50 g   Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, chipsem z bagetky a domácí majonézou 135,-

Polévky

0,25 l  Rajčatová polévka se zakysanou smetanou a bylinkovým olejem 45,-

0,25 l Silný hovězí vývar s hovězím carpacciem a zeleninou 55,-

Hlavní jídla

150 g Zvěřinové medailonky s omáčkou Cumberland s domácími perníkovými kroketami 215,-

150 g Kachní prsíčko plněné kachními jatýrky s koňakovou omáčkou a domácími mandlovými kroketami 220,-

150 g Vepřové karé ve slaninové krustě s houbovým ragú, lanýžovým olejem, s celerovo-bramborovým pyré a řeřichovým salátkem 240,-

150 g Grilovaný candát se šafránovou omáčkou, blanšírovaným pórkem s domácími špenátovými noky 270,-

Dezerty

Čokoládový fondant s créme fraîche a malinovou omáčkou 120,-

(doba přípravy 20 minut)

Ananasové carpaccio s javorovým sirupem a domácí griliášovou zmrzlinou 95,-

 

Speciální VALENTÝNSKÉ VÍNO

Lady´s Neuburger (2018)

RODINNÉ VINAŘSTVÍ SPĚVÁK           VELKÉ BÍLOVICE         polosladké

Vůně je jemná muškátová až kopřivově broskvová. V chuti je víno harmonické, extraktivní, hebké, viskózní, se svěžím obsahem kyselin. Má květinově-ovocitý charakter s nenapodobitelně pikantní, mírně nahořklou skořicovou chutí s dlouhým sladkým závěrem.

1 dl         45,-

0,75l       315,-

 

Během Valentýnského menu bude stálý jídelní lístek omezen.

Moc děkujeme a těšíme se na vás!