VALENTÝNSKÉ MENU

Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od soboty 11. 2. do úterý 14. 2. 2023.

Předkrm

50 g Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, chipsem z bagetky a dijonskou majonézou 150,-

Polévky

0,3 l Rajčatová polévka se zakysanou smetanou a bylinkovým olejem 75,-

0,3 l Hovězí vývar se zeleninovými srdíčky a domácími knedlíčky  75,-

 Hlavní jídla

150 g Filet z lososa na bylinkovém másle s kapary, růžové srdíčko z gratinovaných brambor, salátek z rukoly a ředkviček 315,-

150 g Husí prsíčko s omáčkou cumberland se zázvorem, sušeným ovocem a domácími bramborovými kroketami 325,-

Dezerty

Malinový cheesecake s griotkou 110,-

Domácí vanilková zmrzlina s Bailey’s, drcené ořechy zalité horkou mléčnou čokoládou 125,-

Čokoládový fondán s ovocnou omáčkou a domácí šlehačkou 135,-

(doba přípravy 25 minut)

Kopeček domácí vanilkové/čokoládové /Bailey’s zmrzliny                      35,-

 

Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo na e-mailu info@hotelnafarme.cz

 

Moc děkujeme a těšíme se na vás!