VALENTÝNSKÉ MENU

Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od pátku 11. 2. do pondělí 14. 2. 2022.

Předkrm

50 g   Telecí tataráček s křepelčím vajíčkem, chipsem z bagetky a dijonskou majonézou 135,-

Polévky

0,3 l Rajčatová polévka se zakysanou smetanou a bylinkovým olejem 50,-

0,3 l Silný hovězí vývar se srdíčky z kořenové zeleniny 50,-

Hlavní jídla

150 g Kuřecí prsíčko „supreme“ na máslové zelenině a bylinkový koláček z domácí nádivky 230,-

150 g Zauzené husí prsíčko s omáčkou cumberland se zázvorem a sušeným ovocem a domácími bramborovými kroketami 310,-

Dezerty

Višňové tiramisu 90,-

Malinový cheesecake 110,-

Domácí vanilková zmrzlina s Baileys, drcené ořechy zalité horkou mléčnou čokoládou 110,-

Kopeček domácí vanilkové/čokoládové zmrzliny s Baileys 30,-

 

Speciální VALENTÝNSKÉ VÍNO

Svatovavřinecké Rosé (2019)

VINAŘSTVÍ LAHOFER               Dobšice              polosladké

1 dl         45,-

0,75 l       315,-

 

BĚHEM VALENTINSKÉHO MENU BUDE JÍDELNÍ LÍSTEK OMEZEN

 

Předkrmy

50 g Škvarková pomazánka s cibulkou a rozpečenou domácí cibulovou bulkou 95,-

100g Utopenec z naší výrobny v octovém nálevu, podávaný s chlebem 95,-

80 g Telecí paštika s ostružinovou omáčkou s červeným vínem a opečeným toustem 140,-

 

Dětská jídla

100 g Kuřecí mini řízečky s bramborovou kaší 125,-

100 g Kuřecí medailonky s domácími hranolky 125,-

100 g Telecí mini řízečky s bramborovou kaší 135,-

 

Hlavní jídla

150 g Vepřový řízek s tradičním bramborovým salátem a citrónem 180,-

200 g Vepřové karé (kotleta bez kosti) v domácí anglické slanině s hříbkovou omáčkou a Grenaille bramborami 210,-

600 g Pečená vepřová žebra v chilli marinádě s rozpečenou domácí cibulovou bulkou, pikantním dipem a beraními rohy 220,-

160 g Hovězí burger s čedarem, plátkem rajčete, listovým salátem, rukolou, barbecue dresinkem v naší bulce s domácími hranolky 235,-

160 g Telecí burger s naší slaninou, karamelizovanou cibulkou v červeném víně,   listovým salátem, hořčičným dresinkem v naší bulce s domácími hranolky 260,-

150 g Telecí medailonky s omáčkou demi glace se šalvějí a basmati rýží s bylinkami 260,-

150 g Telecí řízek s tradičním bramborovým salátem a citrónem 260,-

300 g Hovězí rib eye steak s máslíčkem se zauzenou paprikou, Grenaille bramborami  a pikantním dresinkem 330,-

200 g Hovězí biftek z pravé svíčkové s omáčkou z portského vína a domácími kroketami 420,-

150 g  Biftečky z telecí svíčkové v naší slanině s provensálskou omáčkou a domácími kroketami (jedná se o to nejkvalitnější maso, které u nás můžete ochutnat) 420,-

 

Saláty

200 g Malý míchaný salát 60,-

300 g Farmářský salát s naší restovanou slaninou, bylinkovými krutony a sázeným vejcem, s hořčičným dresinkem* 180,-

300 g Listový salát se zauzenými rajčaty, gratinovaným kozím sýrem s medem ovoněný levandulovým olejem, s francouzským dresinkem* 195,-

 

Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo na e-mailu info@hotelnafarme.cz

 

Moc děkujeme a těšíme se na vás!