VALENTÝNSKÉ MENU

Zveme vás na Valentýnské menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od soboty 10. 2. až do středy 14. 2. 2018.

 

REZERVACE NUTNÁ 🙂 – telefonicky na +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz

PŘI REZERVACI do 4.2.2018 AMUSE BOUCHE a PŘÍPITEK ZDARMA.

Moc děkujeme a těšíme se na vás!

 

Předkrmy

80 g Konfitovaná husí játra v másle s restovanými mandlemi, brusinkovou omáčkou s portským vínem a krekrem z ciabatty 105,-

80 g Losos v citrusové marinádě s koprem a chilli, bylinkovou bagetkou a listovým salátem 105,-

 

Polévky

0,2 l Rajčatová polévka se zakysanou smetanou a bylinkovým olejem 40,-

0,2 l Silné telecí consomé s toustem s foie gras 55,-

 

Hlavní jídla

150 g Kuřecí supreme na rukolovém salátu s uzenými cherry rajčaty, grilovaným lilkem s hranolky ze sladkých brambor 185,-

150 g Sous-vide kachní prsa s omáčkou cumberland a mandlovými kroketami 205,-

150 g Grilovaný candát se šafránovou omáčkou, papardelle se sušenými rajčaty a restovaným pórkem 260,-

150 g Tournedos z telecí svíčkové v anglické slanině, houbovým ragú s lanýžovým olejem a bramborovým gratinem s červenou řepou a parmazánem 390,-

(jedná se o to nejkvalitnější maso, které lze u nás ochutnat)

 

Dezerty

Champagne želé s malinovou zmrzlinou 95,-

Čokoládový fondán s karamelizovaným ananasem a chilli 110,-

(doba přípravy 20 minut)

 

Ze stálého JÍDELNÍHO LÍSTKU

Předkrmy

100 g Utopenec z naší výrobny v octovém nálevu, podávaný s chlebem 75,-

50 g Škvarková pomazánka s cibulkou a domácím škvarkovým chlebem 75,-

 

Polévka

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a domácími nudlemi 49,-

 

Dětské jídlo

100 g Kuřecí mini řízečky s bramborovou kaší 125,-

 

Ze stálého jídelního lístku

160 g Hovězí burger s čedarem, plátkem rajčete, čerstvou červenou cibulkou, pikantním rajčatovým dresinkem v naší bulce s domácími hranolky 195,-

160 g Telecí burger s naší slaninou, karamelizovanou cibulkou v červeném víně, hořčičným dresinkem v naší bulce s domácími hranolky 220,-

250 g Steak z hovězího roštěnce s pepřovou omáčkou, otýpkou fazolek v naší slanině a domácími hranolky 320,-

150 g Vepřová líčka sous–vide na červeném víně s bramborovou kaší 190,-

300 g Farmářský salát s naší restovanou slaninou, bylinkovými krutony a sázeným vejcem, s hořčičným dresinkem 170,-

 

 Dezerty

Horké višně s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 90,-

Čokoládový dort se šlehačkou a švestkami se skořicí 95,-

Borůvkový cheesecake 95,-

 

K VALENTÝNSKÉMU MENU DOPORUČUJEME

 

Speciální limitovaná edice VALENTÝNSKÉHO VÍNA

CUVÉE LOVE 69 (2016, směs – Tramín červený a Muškát Ottonel)

NOVÉ VINAŘSTVÍ, pozdní sběr, polosladké

1 dl         50,-

0,75 l      335,-

ROZLÉVANÉ MORAVSKÉ RŮŽOVÉ VÍNO

Vinařství Němčičky, Tomáš Procházka

Zweigeltrebe rosé, polosuché 1 dl        25,-

 

 REZERVACE NUTNÁ 🙂 – telefonicky na +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz

PŘI REZERVACI do 4.2.2018 AMUSE BOUCHE a PŘÍPITEK ZDARMA.

 

Během Valentýnského menu bude stálý jídelní lístek omezen.

Moc děkujeme a těšíme se na vás!