VELIKONOČNÍ MENU

Zveme vás na Velikonoční menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od 30. 3. do 2. 4. 2018.

Předkrmy

80 g Paštika z králičích jater s omáčkou z lesních plodů a opečenou ciabattou  80,-

100 g Telecí jatýrka s velikonoční nádivkou a jarním ředkvičkovým salátkem 140,-

Polévka

Krém z medvědího česneku se zastřeným vejcem a slaninovým chipsem 50,-

Hlavní jídla

350 g Pečené kuře s velikonoční nádivkou s kopřivami a petrželovým bramborem 170,-

150 g Selečí kotletka v zelené krustě s jarním bramborovým salátem 180,-

150 g Jehněčí na česneku a majoránce s bramborovými plackami 180,-

200 g Telecí na víně s hráškovým pyré 190,-

Dezert

Košíček s krémem z vaječného likéru s mátovou omáčkou 75,-

 

Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz

Za rezervace předem děkujeme a těšíme se na vaši návštěvu.