VELIKONOČNÍ MENU

Zveme vás na Velikonoční menu, které se bude podávat v Hotelu Na Farmě od 19. 4. do 22. 4. 2019.

Předkrmy

80 g Vajíčkový salát, domácí rozpečená cibulová bulka, ředkvičkový julienne, řeřicha 70,-

80 g Vepřová paštika se zauzeným jazykem, ostružinová omáčka, domácí houstička 80,-

Polévka

Krém z medvědího česneku, zastřené vejce, slaninový chips 50,-

Hlavní jídla

220 g Pečené mladé kuřátko, glazovaná karotka a řapíkatý celer, krupicové noky s kopřivami 170,-

150 g Selečí steak v zelené krustě, bramborovo-karotkové pyré, glazovaná karotka 180,-

150 g Rolované telecí hrudí, nádivka s kopřivami, petrželový brambor 180,-

160 g Trhaný selečí burger, volské oko, hořčičný dresink, bulka s kopřivami a medvědím česnekem, domácí hranolky 190,-

Dezert

Domácí cheesecake s vaječným likérem, čerstvé jahody 105,-

 

0,3 l /0,5 l Zelené pivo – Hubertus světlý ležák 12º   28,- /35,-

 

A VYBRANÁ JÍDLA Z JÍDELNÍHO LÍSTKU

 

Předkrmy

100 g Utopenec z naší výrobny v octovém nálevu, podávaný s chlebem 75,-

50 g Škvarková pomazánka s cibulkou a rozpečenou domácí cibulovou bulkou 75,-

80 g Telecí paštika s ostružinovou omáčkou s červeným vínem a opečeným toustem 110,-

Polévka

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a domácími nudlemi 55,-

Dětské jídlo

100 g Kuřecí mini řízečky s bramborovou kaší 125,-

Ze stálého jídelního lístku

150 g Vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem a citrónem 170,-

200 g Vepřový steak z krkovičky s cibulovou marmeládou, opečenými plátky brambor a česnekovým dipem 205,-

160 g Hovězí burger s čedarem, plátkem rajčete, rukolou a barbecue dresinkem v naší bulce s domácími hranolky 195,-

300 g Hovězí rib eye steak s máslíčkem se zauzenou paprikou, domácími americkými bramborami a pikantním dresinkem 330,-

200 g Hovězí biftek z pravé svíčkové s omáčkou z portského vína a domácími kroketami 420,-

160 g Telecí burger s naší slaninou, karamelizovanou cibulkou v červeném víně, hořčičným dresinkem v naší bulce s domácími hranolky 240,-

150 g Telecí medailonky s omáčkou demi glace se šalvějí a basmati rýží s bylinkami 240,-

300 g Farmářský salát s naší restovanou slaninou, bylinkovými krutony a sázeným vejcem, s hořčičným dresinkem* 170,-

100 g Malý míchaný salát* 50,-

*K salátům doporučujeme rozpečenou bagetku s bylinkovým máslem 40,-

 

K hlavním jídlům možno doobjednat rozpečenou domácí cibulovou bulku 30,-

Grilovaná zelenina 75,-

 Dezerty

Porce u nás vyrobené zmrzliny (vanilková, čokoládová, ovocná) 25,-

3 Kopečky domácí zmrzliny se sezónním ovocem a šlehačkou 95,-

Čokoládový dort se šlehačkou a ostružinovou omáčkou 105,-

 Dresinky a omáčky u nás vyrobené

Hořčičný, česnekový, barbecue, pikantní 25,-

Domácí tatarská omáčka 25,-

Kečup  20,-

 

Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz

Za rezervace předem děkujeme a těšíme se na vaši návštěvu.