Zveme Vás na tatarákové menu, které se bude v Hotelu Na Farmě podávat od soboty 22. 3. do neděle 23. 3. 2025
Předkrm
80 g Rajčatový tataráček s bazalkou a šalotkou na opečeném domácím chlebu 130,-
Hlavní jídla
100 g Tataráček z marinovaného lososa s olivovým olejem, šalotkou a citrónovou šťávou na opečeném domácím chlebu 245,-
100 g Telecí tataráček s cornichons okurčičkami, dijonskou majonézou a křepelčím vajíčkem 250,-
100 g Hovězí tatarák s hrubozrnnou hořčicí a majonézou z Jalapeño papriček 215,-
100 g Zprudka opečený francouzský hovězí tatarák s dijonskou hořčicí, olivovým olejem, šalotkou a cornichons okurčičkami 225,-
200 g/300 g Hovězí klasický tatarák s topinkami (8 ks/12 ks topinek) * 340,-/510,-
* Tatarské bifteky připravujeme ze syrového masa a servírujeme namíchané
* Ke každému tataráku servírujeme 4 ks topinek
* Rádi vám připravíme topinky opečené „na sucho“
* K tatarskému bifteku je možné doobjednat další 4 ks topinek 30,-
Dezert
Ovocný tataráček s domácí vanilkovou zmrzlinou a pomerančovým prachem 130,-
Všechny položky víkendové nabídky podáváme do vyprodání zásob 🙂
Rezervace na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo e-mailem na info@hotelnafarme.cz
V případě zpoždění, rezervaci stolu po 15 minutách rušíme.
Za rezervace předem děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.