Restaurace má kapacitu 100 míst, při příznivém počasí lze využít pro posezení i venkovní terasu pro 50 osob.

Nabízíme příjemné prostředí, profesionální přístup a hlavní důraz klademe na velmi kvalitní gastronomii. V naší nabídce najdete kromě vepřového a hovězího masa i specialitu podniku – telecí maso v různých úpravách. V restauraci vaříme výhradně z čerstvých surovin, maso je z našeho vlastního chovu prověřeného 20letou tradicí.

Maximum surovin, které v kuchyni používáme, se snažíme získávat od místních prověřených pěstitelů (např. brambory, cibuli, zeleninu, med a mnoho dalších).
Zkušený tým kuchařů Vám z těchto kvalitních a čerstvých surovin připraví výborné steaky, telecí a jiné speciality, jejichž aktuální přehled najdete v jídelním lístku.

Samozřejmostí je dětský koutek, mikrovlnná trouba, přebalovací pult, nočník, schůdky k umyvadlu, dětský pisoár a dětská jídla pro naše nejmenší hosty. Rádi vám zapůjčíme i pastelky na kreslení.

Vážení hosté,

chtěli bychom vás poprosit o REZERVACI v hotelové restauraci, případně v létě na zahrádce.

Hotel se dostává do povědomí, akcí přibývá a některé dny v roce může být zcela zavřeno, omezený provoz, stažený stálý jídelní lístek, uzavřena zahrádka apod.

Kdy rozhodně místa rezervovat:
– Při kulinářských akcích (Svatý Valentýn, letní grilování burgerů/steaků, Svatováclavské slavnosti, rybí hody, husí hody, zvěřinové hody, dýňové hody, zabijačka apod.)
– Při požadavku stolu u dětského koutku
– Při rezervacích větších než 4 osoby
– Při speciálních požadavcích (romantická večeře při svíčkách apod.)

Kapacita restaurace/zahrádky je sice dostatečná, ale v případě zvýšeného zájmu o daný termín navýšíme pro vaše pohodlí personální obsazení v kuchyni i na restauraci.

Svá místa můžete rezervovat na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo na e-mailu: info@hotelnafarme.cz

Těšíme se na vaši návštěvu.

Tým Hotelu Na Farmě

Otevírací doba

Pondělí – Pátek: 11.00 – 21.00
Sobota: 11.00 – 22.00
Neděle: 11.00 – 20.00