ZVĚŘINOVÉ HODY

Vážení hosté, zveme vás na Zvěřinové hody, které se budou konat v Hotelu Na Farmě od soboty 26. 11. do neděle 27. 11. 2022.

Předkrm

80 g Zvěřinová paštika s brusinkami, koňakovou omáčkou, podávaná s domácím rozpečeným chlebem 145,-

Polévky

Zvěřinový vývar se zeleninou a zvěřinovými nočky 75,-

Dýňový krém se zakysanou smetanou (dýně je z naší zahrádky 😊) 75,-

Hlavní jídla

150 g Zvěřinový guláš Hubert s domácími bramboráčky 195,-

150 g Pečený divočák s dušeným červeným a bílým zelím a domácím karlovarským knedlíkem 210,-

150 g Medailonky z daňka s povidlovo-perníkovou omáčkou a pečenými plátky brambor 250,-

150 g Dančí medailonky s brusinkovou omáčkou s domácími kroketami 260,-

150 g Jelení řízečky marinované v hořčici a česneku s domácím bramborovým salátem 260,-

Dezerty

Mechový dort 110,-

Domácí skořicová zmrzlina s rozinkami 35,-

 

Ke zvěřině doporučujeme červené rozlévané víno:

CABERNET SAUVIGNON, suché, Vinařství Vajbar, 2022

1 dl        35,-

Prosíme, udělejte si rezervaci na telefonním čísle +420 60 60 60 856 nebo na e-mailu: info@hotelnafarme.cz

Děkujeme a těšíme se na vás.